SINOFACE|海华网

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

默认,陌路

一条默认的路,来到遥远的国度,我们注定佐要分开,只不过唔谂过会系甘的情况,对于你的欺骗,我真系无言,一直觉得嘅一切都会这样的不真实,算啦,事情都到佐今时今日嘅地步,我都预佐你同距会有甘嘅一日,或者都怪自己的坚持,因为我真嘅唔知应该点去做,阿姨讲得好岩,有D野错过佐,就一世个啦!  明白呢个道理都太迟啦,好耐,好耐,都唔去面对自己嘅感情,直到故事的结束,呢次系真正的结束。但喺我都好想讲一句,无论你做过D乜,同蛮讲过D乜,我都愿意去相信,我知道有D野喺真实的,只不过,好似你话哉,路不是甘易行的,唔去等待结果又点知,原来呢个就系你所讲嘅结果! 再见,曾经最爱的人,我哋会喺好朋友的吧,但愿如此,到左今时今日,我都好想多谢你俾我嘅一切幸福嘅过去,I still love you!
' I8 l0 k' {. E' S. n. b唔再去谂甘多啦,只要好好读书,完成学业,以后要走嘅路仲好长。我会加油!
加油小朋友~~
THANKS~
加油,加油
注定要分开; `4 }5 b6 s2 a- l
你还爱着他8 _& s: q" w# x/ C" d% L  R! }
感情留一线
0 E; M0 P, ?( l& n4 N0 x6 q7 Q3 N  _重逢亦难恋6 }% y' Z4 A- T" S6 U! a
' t2 v% y! b/ [2 X8 ?
注定要分开
/ u  l) _  d% R( |: }: C应将他忘怀/ M) O9 \; |9 r
找个替代者! `3 }& N5 p) w, ?+ _9 G
爱情重新来
一起加油啊!